تبلیغات CGI چیست؟

CGI در واقع مخفف عبارت انگلیسی Computer-generated imagery است. این عبارت به معنی تصاویر تولید شده توسط کامپیوتر است که در آن، محتوای بصری ثابت یا متحرکی با استفاده از یک نرم‌افزار کامپیوتری و با بهره‌گیری از تکنیک VFX (Visual Effects) ساخته می‌شود و به کمپین‌های اجرا شده توسط این تبلیغات، FOOH یا Fake Out of Home می‌گویند.

گوریلا مارکتینگ وابسته به یک المان فیزیکی قابل لمس همراه با ایده‌ای خلاقانه و درگیرکننده است اما CGI با هدف وایرال مارکتینگ و غافلگیر کردن مخاطب در فضای سوشال مدیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پیش از این، تصاویر CGI را در جلوه‌های بصری فیلم‌ها می‌دیدیم که با استفاده از مدل‌ها و جلوه‌های نوری تهیه می‌شد. در واقع CGI را می‌توان به عنوان ادغام هنر و تکنولوژی معرفی کرد. توجه داشته باشید که تبلیغات CGI با تبلیغات محیطی یا گوریلا مارکتینگ متفاوت است.

تاریخچه CGI

این فناوری در دهه 1980 میلادی گسترش پیدا کرد و تاثیر زیادی روی تماشاگران و مخاطبان سینما داشت. کاربردهای استاندارد CGI در روزهای اولیه برای ایجاد تصویر محصول، کاراکترها و لوگوهای متحرک بود. به مرور زمان، پیشرفت قدرت محاسبات کامپیوتری، امکان تکرار و بهبود افکت‌ها را با استفاده از نرم‌افزارهای مختلف فراهم کرد.

در CGI ads (تبلیغات سی جی آی)، تیم‌های مارکتینگ از این تکنولوژی برای طراحی تبلیغات‌های تاثیرگذار استفاده می‌کنند. هدف از چنین تبلیغاتی، نمایش دقت و ظرافت، شگفت‌زده کردن مخاطب و ماندگاری برند است. در این نوع تبلیغات، محصولات در جذاب‌ترین و خاص‌ترین موقعیت و نورپردازی به نمایش گذاشته می‌شود و یک نیروی دگرگون‌کننده در حوزه تبلیغات است.

نحوه کار تکنولوژی CGI چگونه است؟

تکنولوژی CGI و ساخت چنین تبلیغ جذابی یک فرآیند پیچیده از ایده‌پردازی تا تکمیل و اجرا است. CGI در واقع نوعی تکنولوژی تولید تصویر و گرافیک‌های واقع‌گرایانه است که با کمک نرم‌افزاری کامپیوتری مختلف طراحی و اجرا می‌شود.

در این روش، تصاویر متوالی با استفاده از نرم‌افزار کامپیوتری حالت متحرک به خود می‌گیرند و یک طراحی سه‌بعدی کاملاً طبیعی به نمایش می‌گذارند.

نقش CGI در کمپین‌های تبلیغاتی چیست؟

ظهور تکنولوژی CGI (تصویر تولید شده توسط کامپیوتر)، دنیای تبلیغات و خلاقیت را متحول کرد. نوآوری همیشه برای همه جذاب است. مصرف‌کنندگان یک برند همواره از دیدن تبلیغات‌های منحصربه‌فرد لذت می‌برند و هر اتفاق کوچک و بزرگی می‌تواند وفاداری آن‌ها را نسبت به برند تضمین کند.

پیام‌های شخصی‌سازی شده و خلاقیت‌های زیبای بصری از نقاط قوت این روش تبلیغاتی است که باعث شده توجه مخاطبان را به خود جلب کند. برای برندها مهم است که تعادلی بین CGI و روش‌های سنتی ایجاد کند تا مخاطبان را به صورت آنلاین و آفلاین درگیر کند. برندها با بهره‌مندی از فناوری‌های جدید، ارزش‌های باکیفیتی به مخاطب ارائه می‌دهند که نشان از احترام به مخاطب است.

مزایای تبلیغات CGI

سی جی آی به عنوان یکی از جذابترین روش‌های تبلیغات دیجیتال مزایای زیادی برای برند و حتی محیط زیست دارد که در این بخش می‌توانید با آن‌ها آشنا شوید:

جزئیات فوتورئالیستی: فناوری CGI تا حدی پیشرفت کرده است که به‌راحتی می‌تواند تصاویر را با جزییات شگفت‌انگیزی ایجاد کند. این مزیت به برندها این امکان را می‌دهد تا محصولات یا خدمات خود را به شیوه‌ای جذاب و متقاعدکننده به نمایش بگذارند.

محیط پویا و متناسب: CGI انعطاف‌پذیری کافی برای ایجاد محیط‌های مختلف و متناسب با محصول را به تیم مارکتینگ ارائه می‌دهد. این سازگاری به صورت ویژه در تبلیغات محصولاتی مثل خودرو یا تجهیزات ورزشی که در حین حرکت و با سرعت بالا نمایش داده می‌شوند، کاربرد زیادی دارد.

صرفه‌جویی در هزینه‌ها: اگرچه سرمایه‌گذاری اولیه روی تکنولوژی سی جی آی رقم قابل‌توجهی است اما می‌تواند موجب صرفه‌جویی در هزینه‌های طولانی‌مدت شود. این روش امکان تنظیمات و اصلاحات را ساده‌تر کرده و نیاز به عکس‌برداری‌های مجدد و پرهزینه را کاهش می‌دهد.

ایمنی و دسترسی: CGI یک موهبت برای صنایعی است که در آن نگرانی‌های ایمنی و لجستیک وجود دارد. به عنوان مثال، شبیه‌سازی سناریوهای پیچیده هوافضا یا جابه‌جایی مواد خطرناک را می‌توان بدون خطرات دنیای واقعی به مرحله اجرا درآورد.

سازگاری جهانی: سی جی آی نوعی تبلیغات همه‌کاره است که به راحتی با بازارهای مختلف سازگار می‌شود. این نوع تبلیغات با تنظیم زبان، عناصر فرهنگی و جزییات، جذابیت جهانی خود را حفظ کرده و با مخاطبان سراسر جهان ارتباط برقرار می‌کند.

داستان‌سرایی پیشرفته: استوری تلینگ یا داستان‌سرایی، یکی از نقاط قوت تبلیغات CGI است که امکان ارائه روایت‌های مدرن با استانداردهای بالا و خلاقیت‌های فوق‌العاده فراهم می‌کند.

مسئولیت زیست‌محیطی: در عصری که پایداری زیست‌محیطی در اولویت قرار دارد، تبلیغات CGI با شیوه‌های دوست‌دار محیط زیست همسو می‌شود. این روش تبلیغاتی از طریق کاهش حمل‌ونقل تجهیزات و مصرف انرژی، به‌طور قابل‌توجهی ردپای کربن را کاهش می‌دهد و نوعی انتخاب مسئولانه برای برندهایی است که به حداقل رساندن تاثیرات محیط‌زیستی را برنامه خود دارند.