اصطلاح استارت آپ به شرکت یا فرد یا جمعی خلاق و هوشمند اطلاق می شود که در مراحل اولیه فعالیت خود برای اجرای ایده خلاقانه خود قرار دارد. استارت‌آپ‌ها توسط یک یا چند کارآفرین تأسیس می‌شوند که می‌خواهند محصول یا خدماتی را توسعه دهند که معتقدند تقاضا برای آن وجود دارد.

برای راه اندازی یا طراحی استارت آپ میبایست قبل از شروع به کار به نکات بسیار کلیدی توجه کرد که در بخش سوالات متداول در ادامه به آن میپردازیم.

مراحل مهم و کلیدی طراحی یک استارت آپ

شناخت نیاز و رفتار مصرف کننده

مهم ترین عنصر کلیدی یک استارت آپ موضوع عرضه و تقاضا میباشد

تهیه طرح تجاری

ایده و طرح تان را روی کاغذ بیاورید تا جوانب آن سنجیده شود.

تهیه استراتژی بازاریابی

شناخت پرسونا و سگمنت بازار و داشتن برنامه برای جذب کاربر.

طرح درآمدی یا بیزینس مدل

داشتن برنامه ریزی و مدل درآمدی مناسب برای کسب درآمد از استارت

مدیریت مالی و ریسک

برآورد و تحلیل هزینه ها و مدیریت ریسک و شکست پروژه برای مدیریت مالی

اکشن پلان یا برنامه اجرایی

نوشتن اکشن پلان و جدول زمانی تبلیغات بررسی شده برای انجام و اجرا برای هر فصل

استراتژی تبلیغات خلاقانه

نوشتن طرح ها و ایده های خلاقانه تبلیغاتی برای شکستن هزینه تبلیغات.

طرح درآمدی یا بیزینس مدل

داشتن برنامه ریزی و مدل درآمدی مناسب برای کسب درآمد از استارت

یک استارت آپ حرفه ای، تیم حرفه ای و خلاق میخواهد

زیر ساخت فنی یک استارت آپ 40% از ماهیت اصلی و ریشه ای آن را تشکیل میدهد

یکی از کلیدی ترین بخش های یک استارت آپ بخش فنی آن است که در اینجا منظور وب اپلیکیشن میباشد، ما با بررسی میزان گستردگی و پوشش مورد نظر استارت آپ و با توجه به سرویس های ارائه شده برای آن یک معماری در نظر میگیریم تا با رعایت مسائلی همچون تحمل خطا و فشار، پایداری و همزمانی یک استارتاپ قابل اتکا تولید و برای عرضه عمومی آماده شود.

ما بعد از طراحی استارت آپ 11 نوع تست مختلف را روی آن انجام م دهیم و برای موضوع امنیت از چندین شرکت بین المللی گواهی امنیتی برای استارت آپ اخذ مینماییم.

سوالات متداول در زمینه ساخت و تولید استارت آپ

اولین قدم برای راه اندازی یک استارتاپ داشتن یک ایده عالی است. از آنجا، تحقیقات بازار گام بعدی برای تعیین اینکه این ایده چقدر امکان پذیر است و بازار فعلی برای ایده شما چگونه به نظر می رسد است. پس از تحقیقات بازار، ایجاد یک طرح تجاری که ساختار، اهداف، مأموریت، ارزش‌ها و اهداف شرکت شما را مشخص می‌کند، قدم بعدی است. یکی از مهم ترین گام ها تامین بودجه است. این می تواند از پس انداز، دوستان، خانواده، سرمایه گذاران یا وام ناشی شود. پس از جمع آوری بودجه، مطمئن شوید که تمام کارهای قانونی و اداری را به درستی انجام داده اید. این به معنای ثبت کسب و کار شما و دریافت هر گونه مجوز یا مجوز مورد نیاز است. پس از این، یک مکان تجاری ایجاد کنید. از آنجا، یک برنامه تبلیغاتی برای جذب مشتری، ایجاد پایگاه مشتری و تطبیق با رشد کسب و کار خود ایجاد کنید

اصطلاح استارت آپ به شرکتی اطلاق می شود که در مراحل اولیه فعالیت خود قرار دارد. استارت‌آپ‌ها توسط یک یا چند کارآفرین تأسیس می‌شوند که می‌خواهند محصول یا خدماتی را توسعه دهند که معتقدند تقاضا برای آن وجود دارد..

برای درک و شناخت قوی تر از ویژگی های استارت آپ های مختلف، پیشنهاد میکنیم روی هفت نوع زیر تحقیقیاتی داشته باشید.
استارت آپ های مقیاس پذیر شرکت هایی که در حوزه فناوری قرار دارند اغلب به این گروه تعلق دارند.
استارت آپ های کسب و کار کوچک.
استارت آپ های سبک زندگی.
استارت آپ های فروشگاهی.
استارتاپ های کسب و کار بزرگ.
استارت آپ های اجتماعی.
استارت آپ های خدماتی.

نمونه هایی از استارت آپ های مصرف کننده شامل اینستاگرام و اسنپ چت هستند. نه به دلیل اینکه درآمدزایی کلانی می کنند، بلکه به دلیل حضور در همه جا با مخاطبین و تعامل با آنها، ارزش قابل توجهی ایجاد کرده اند. برنامه‌های مصرف ‌کننده ممکن است گاهی از طریق تبلیغات، داده‌ها و ابزارهای دیگر کسب درآمد کنند.

با توجه به این پیشینه، بسیاری استارت‌آپ‌ها را تنها شرکت‌های فناوری می‌دانند، اما از آنجایی که فناوری در حال تبدیل شدن به یک عامل عادی است، ماهیت استارت‌آپ‌ها بیشتر با نوآوری، مقیاس‌پذیری و رشد مرتبط است.

با یک ایده عالی شروع کنید. یک طرح تجاری بسازید. تامین مالی ایمن برای استارتاپ شما اطراف خود را با افراد مناسب احاطه کنید. مطمئن شوید که تمام مراحل قانونی را دنبال می کنید. ایجاد یک مکان (فیزیکی و آنلاین) یک برنامه بازاریابی تهیه کنید. یک پایگاه مشتری بسازید.

مدل فریمیوم یکی از محبوب‌ترین مدل‌های کسب‌وکار برای استارت‌آپ‌ها است، زیرا خدمات رایگان و ممتاز را از طریق رویکردی چند لایه در یک مدل کسب‌وکار ترکیب می‌کند..

یک ایده کسب‌وکار عالی تنها عنصری است که یک استارت‌آپ نمی‌تواند بدون آن موفق شود، و با این حال، این تنها عامل مهمی نیست که تعیین می‌کند آیا یک شرکت موفق خواهد شد یا خیر.

به گفته بیل گراس، بنیانگذار Idealab، پنج عامل کلیدی موثر بر موفقیت استارتاپ ها عبارتند از ایده، تیم، مدل کسب و کار، تامین مالی و زمان.

زمان‌بندی یکی از پنج عامل موفقیت استارت‌آپ‌ها است – و به گفته Bill Gross of Idealab، این در واقع بزرگترین دلیل موفقیت یا شکست استارت‌آپ‌ها است. چهار مورد دیگر (ایده، تیم، مدل کسب و کار و تامین مالی) حتی به هم نزدیک نمی شوند

استارت آپ خودتان را راه اندازی کنید

برای راه اندازی استارت آپ ،طراحی سایت، وب اپلیکیشن و سئو سایت آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستیم. .

در شرکت آرمانی انواع خدمات مختلف اعم از طراحی سایت و سئو و تبلیغات و طراحی اپلیکیشن موبایل و طراحی استارت آپ و برندینگ و بازاریابی انجام می شود. این شرکت با سابقه 12 ساله با بیش از 500 پروژه موفق دولتی و غیر دولتی، داخلی و خارجی توانسته یکی از شرکت های صاحب سبک باشد که در سال 97 با کسب رضایت بیش از 93 درصد از کل پروژه ها از نگاه مشتریان توانست جایگاه ویژه ای را بسازد. سیماگر در زمینه های مختلف دیجیتال مارکتینگ به صورت مجموعه ای و پکیجی خدماتی به مشتریان عرضه می کند. این نوع خدمات در قالب یک پکیج کامل از Bussiness Plan و Marketing Plan تلفیق با Digital Marketing می باشد که شما را با کمترین هزینه وارد بازار رقابت کرده و برای شما به جذب مشتری در اینترنت میپردازیم که با توجه به این برنامه ریزی دقیق با ضریب بسیار بالایی شما را به رشد و درآمد میرسانیم.

برای استارتاپ نیاز به راهنمایی دارید با ما تماس بگیرید!
  1. شماره خودتان را بزارید، ما در سریع ترین زمان با شما تماس میگیریم :

درچه بازه زمانی با شما تماس بگیریم ؟

فرم درخواست استراتژی استارتاپ